keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Listausta 2v synttäreiden kunniaksi

Hupsheijaa! Aika kiitää eteenpäin sellaista vauhtia ettei perässä meinaa pysyä. Blogikin täytti kaksi vuotta jo viime sunnuntaina, emmekä ole ymmärtäneet juhlistaa asiaa mitenkään. Kuva on viimekeväisiltä tyttäremme 2-vuotis kakkukahveilta, joten sopii kuvaksi oikein hienosti.

Mitään hienoa menyytä meillä ei ole nyt juhlan kunniaksi heittää, mutta ajattelimme listata tähän muutamia suosikkejamme blogimatkan varrelta. Tämä ei siis ole mikään "parhaat" koonti, vaan pikemminkin parhaimmistoa. Toisin sanoen - mitä nyt kiireen keskellä muistaa ja ehtii selata.

ARKIRUOKIA (helposti ja nopeasti)

MAKEITA HERKKUJA

JUHLAVAA

NÄYTTÄVÄÄ


LASTEN KANSSA


LASTEN HERKUT


YLLÄTTÄJÄT - siis paljon parempaa kuin olisimme uskoneet

17 kommenttia:

  1. Onnea kahdesta vuodesta! Perässä tullaan...

    VastaaPoista
  2. mulla on muuten ollut jo pitkään tekolistalla se katajaöljy. Kunhan kevät koittaa...

    Ja onnea 2vuotiaalle.

    VastaaPoista
  3. Onnea merkkipäivän johdosta!
    Tuosta suosikkilistalta meilläkin on kokeiltu useampaa ja hyväksi havaittu, joten kiitos vaan inspiraatioista! :)

    VastaaPoista
  4. Hieno postaus - tässähän tuli tutuksi monet mielenkiintoiset jutut, joita ei ole aiemmin tullut löytäneeksi! Mm. "karmaisevat vihreät kourat" tekivät allekirjoittaneeseen suuren vaikutuksen: VAU! Niitä ainakin on kokeiltava joskus!

    VastaaPoista
  5. tosi ihana postaus, miten paljon kaikkea ihanaa sulla täällä onkaan : ) ja onnea blogillesi! täällä yksi tarkkaavainen seuraaja, joka käy aina visiitillä täällä vaikken aina kommenttia kerkiäisikään jättämään :>

    VastaaPoista
  6. Onnea kaksivuotiaalle ja maukkaita kokkausvuosia! (Ja bloggausvuosia, meidän muiden iloksi. =)

    VastaaPoista
  7. kiitoksia kaikille tasapuolisesti!

    omasta blogista löytää itsekin selailemalla joskus unohtuneita herkkuja, vaikka bloggausvuosia onkin takana "vain" 2. tekstejä löytyy kuitenkin reipas 550 kappaletta.

    Nelle: muistappa sitten katajaöljyä kokeillessasi kuivattaa oksia muutama päivä ennen öljyyn lisäämistä ettei öljy samene.

    Sitruunainen: Eveliinalta alunperin kotoisin olevat kourat olivat kyllä karmaisevan hyviä, suosittelemme! ;)

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea! Teidän perheen kokkailua tulee seurattua päivittäin. :) Upeaa, että lapset ovat niin paljon mukana ruoanlaitossa.

    VastaaPoista
  9. Arietta: kiitosta vielä sinullekin! ompas mukavaa että seurailette touhujamme.

    kyllä mekin avaruusasemalla käymme aina kun jotain uutta on ilmestynyt - miehesi ottamat valaisinkuvat olivat tooosi hienot!

    VastaaPoista
  10. Onnea kahdesta ilmeisen hyvinsyödystä vuodesta :) Vaikka lihaisat reseptit ei ookkaan mun juttu, silti aina hauska seurailla mitä teidän köökissä puuhaillaan! Go nakkisiilit!

    VastaaPoista
  11. Jytis: niin sähän olet nähny meidät hyvinsyöneinä ;D.

    Ompas kivaa palautetta, kiitos!

    VastaaPoista
  12. Onnea!
    P.S. Nakkisiilit rules!

    VastaaPoista
  13. nakkisiilit on kyllä parasta..koskaan

    VastaaPoista
  14. en kyllä ole mutta ainakun ne tulee mieleen niin alkaa päässä kehittelemään lähes molekyylikokkausta hipovia asioita.. mitä ruokia voi tökiä toistensa sisään tai päälle tai lisää spagettiä läpi..


    syvää 2v syndeä kansssa :)

    VastaaPoista
  15. aleksi: samaa tökkimisinnostuneisuutta hehkutti Jytiskin. ehkä näemme teidän lopputulemianne vielä....

    kiitos syndetoivotuksista. omat henk.kohtaisesi olivat kyllä heRRRkullisen näköiset ruttopuistokakkuineen kaikkineen!

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin